bathmate malaysia

Bathmate jual beli di malaysia
Pam zakar lelaki terbukti bathmate kami ajen di malaysia akan memberikan harga terbaik buat anda

zakar lelaki anda terbahagi ada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar lelaki) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar lelaki); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar lelaki anda dalam keadaan tegang otak kita akan merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar lelakianda , untuk memenuhi tisu ketegangan zakar lelaki .

 

BERITA BAIKNYA ialah zakar lelaki anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan pam bathmate
Semakin kerap anda menggunakan pam BATHMATE, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar lelaki anda hanya di bilik air.


pam BATHMATE direka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam pam BATHMATE, lebih tinggi dan besar zakar lelaki anda mengembang dan memanjang.
Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam pam BATHMATE seperti vakum penyedut pam BATHMATE menggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar lelaki!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.
PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna BATHMATE harus memastikan pangkal zakar lelaki bersih dari bulu kemaluan
Tempahan

BAthmate yang kami jual di malaysia jenis hercules dan x30

 


Bathmate hercules dan x30(ada span)
Tiada cara yang lebih mudah, selamat dan berkesan untuk membesarkan dan panjangkandan memanjangkan zakar lelaki anda berbanding bathmate. bathmate buatan UK ini terjamin 100% dapat membesarkan dan panjangkandan memanjangkan zakar lelaki anda. Ye zakar lelaki anda. Bathmate bukanlah seperti Pam zakar lelaki yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya Bathmate menggunakan air. Ya, menggunakan air jadi ianya selamat, bathmate tidak menyakitkan dan bathmate 5X lebih berkesan dari pam zakar lelaki yang lain. Ya kamitawarkan bathmate murah dengan harga agen buat anda semua.

Bathmate ini dijual sekali dengan tali pengantung strap untuk memudahkan pengguna. Biasanya UK, tali ini dijual asing tapi kami pakejkannya sekali untuk memudahkan jualan dan menjimatkan kos anda.

zakar lelaki Lebih Besar, Lebih Mantap,kuat dan selamat, Lebih Stamina Dengan Bathmate!

Bathmate adalah cara yang lebih selesa, mudah dan semulajadi untuk mendapatkan saiz zakar lelaki yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air.
Khasiat Bathmate Full Set With Belt

Bathmate Menambah kepanjangan zakar lelaki 1-3 inci
Bathmate Menambah kelebaran zakar lelaki
Bathmate zakar lelaki lebih mantap
Bathmate Menambah stamina seksual
Bathmate Membesarkan dan panjangkankepala zakar lelaki
Bathmate Hentikan pancutan pramatang
Bathmate Membantu meluruskan zakar lelaki yang bengkok

Bathmate murahCita-Cita Tanpa Usaha = Sia-sia
Cara Penggunaan

Lihat video disini:

https://www.youtube.com/results?search_query=how+use+bathmate

Isi pam Bathmate dengan air.
Tahan bawah pam Bathmate dengan tapak tangan supaya air tidak keluar semula.
Masukkan zakar lelaki kedalam Bathmate dan tekan Bathmate untuk hasilkan tekanan.
Teruskan mandian anda. Jika perlu, tekan lagi Bathmate.
Selepas 15 minit, tekan “release valve” di atas Bathmate untuk keluarkan Bathmate dari zakar lelaki anda.

Perhatian! Tidak digalakkan penggunaan melebihi 20 minit satu sesi semasa guna pada zakar lelaki anda

TEMPAHAN :
Harga : RM 280.00 termasuk kos pos (RM 290.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 111105040375 (Mohd Amir Waffi)
wechat : amirwaffi
selepas buat bayaran, sila sms : BATHMATE , nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 014-8040578
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok BATHMATE ? (nama anda) ke 014-8040578

 

Kami ajen di malaysia yang menjual bathmate malaysia.kami menjual secara online ke sabah,sarawak,johor bharu,shah alam,melaka,pahang,kedah,perlis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *