pam zakar lelaki elektrik harga murah energy power pump

pam zakar lelaki elektrik harga murah Energy Power Pump ,pam zakar lelaki paling power harga murah rm 190 Kehebatan Energy Power Pump:
Sangat mudah digunakan,90% lebih kuasa sedutan berbanding pam pembesar zakar lelaki  lelaki yang lain.
Menambah saiz zakar lelaki lelaki . Ukur lilit dan panjang zakar lelaki bertambah dengan sekata.mudah digunakan sebab rehat je bila pam

pam zakar lelaki elektrik energy power pump

boleh Kuatkan otot zakar lelaki anda , justeru menambah kekerasan zakar lelaki. Jika otot zakar lelaki anda menjadi kuat dan padu, pasti ia akan membuatkan anda dapat bertahan lama di ranjang.
Mungkin membantu meluruskan zakar lelaki yang bengkok
Menambah stamina seks.
Dijamin selamat dan berkesan.
Hanya 10-20 minit setiap sesi penggunaan.

Cara guna Eneregy Power Pump:

pam zakar lelaki elektrik harga murah energy power pump

pam zakar lelaki elektrik harga murah energy power pump

Seeloknya tuam zakar lelaki dengan tuala yang dibasahi dengan air suam dahulu untuk merehatkan saluran urat zakar lelaki.
Sapu dan urut zakar lelaki dengan menggunakan Devellope Sex Cream (diberi percuma).
Masukkan zakar lelaki pada Energy Power Pump.Biarkan zakar lelaki dalam keadaan selesa.
Bila sudah selesa, tekan butang M+. Ia akan mula mengepam dan hasilkan ruang vakum.
Biarkan ia sehingga pada paras tekanan yang sesuai untuk anda.
Selepas itu, tekan butang M-. Ia akan berhenti mengepam.
Biarkan selama 10-20 minit.
Apabila selesai, tekan butang Valve. Ruang vakum akan hilang dan ada boleh keluarkan zakar lelaki.
Anda akan rasai perubahan yang menakjubkan!

pam zakar lelaki elektrik harga murah energy power pump

pam zakar lelaki elektrik harga murah energy power pump

Jadual waktu menggunakan Energy Power Pump:
Gunakan Energy Power Pump sekurang-kurangnya 3 hari seminggu.
Tidak menjadi masalah sekiranya ingin guna lebih dari 3 hari seminggu.
Luangkan masa dalam 10-20 minit setiap sesi. Tidak digalakkan untuk lakukan
lebih dari 40 minit untuk setiap sesi.

 

Anggaran perubahan saiz  zakar lelaki selepas  menggunakan Energy Power Pump:sentiasa tarik zakar lelaki dan jangan pakai spender ketika buat
1-10 hari:
Memanjang hingga 1CM
10-30 hari:
Memanjang hingga 2CM
30-60 hari:
Memanjang hingga 3.5CM
SOALAN LAZIM BERKENAAN Energy Power Pump
Saya ada penyakit diabetes . Boleh guna energy power pump tak?Anda kena guna pam lain seperti handsome up
Kami tak galakkan pesakit kencing manis guna Energy Power Pump kerana kami takut zakar lelaki anda melecet. Pesakit kencing manis tidak boleh mempunyai sebarang luka walaupun luka kecil kerana ianya akan melarat.
Bila saya boleh nampak kesan pembesaran tu?
Selepas 2 minggu anda menggunakan Energy Power Pump, anda akan dapat rasakan kelainan pada zakar lelaki anda. Ereksi zakar lelaki semakin kuat, Bila berjimak pun lambat pancut. Selepas 1 bulan, saiz zakar lelaki pun mula bertambah.
Jika saya berhenti guna Energy Power Pump, zakar lelaki saya akan kecil semula ke?
Soalan ni susah nak jawap. Sekiranya anda pergi gym bersenam bina badan. Kemudian badan anda dah six pax berketul-ketul. Sekiranya anda berhenti bersenam 2-3 bulan, agak-agak perut anda kekal six pax atau memboroi semula?
Jadi macam tu la dengan zakar lelaki anda. Apabila zakar lelaki anda berhenti bersenam, maka zakar lelaki anda akan kembali seperti asal. Jadi kami tak galakkan anda berhenti menggunakan Energy Power Pump lebih dari 2 minggu.
zakar lelaki saya pedih/lebam/melecet sangat selepas guna Energy Power Pump . Kenapa ya?
Ada beberapa sebab zakar lelaki anda pedih/lebam/melecet.
zakar lelaki anda tidak tegang ketika guna Energy Power Pump.

Anda terlalu memaksa zakar lelaki anda. Kurangkan sedikit tekanan angin ketika menggunakan Energy Power Pump.
Guna Energy Power Pump lebih dari 15 minit untuk 1 sesi.
Tidak urut zakar lelaki dengan betul selepas sesi pam yang pertama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *